طرفدارى- منچسترسيتى براى سال هاى زيادى تحت سايه منچستريونايتد رقيب همشهرى خود در فوتبال قرار گرفته بود و در اين موضوع حتى زمانى كه در سال 2007 تاكسين شيناواتراى تايلندى كه يك سال قبل از آن به علت كودتا پست خود به عنوان نخست وزير تايلند را از دست داده بود، سهام باشگاه را خريدارى نمود، تغييرى ايجاد نشد.
شیخ منصور متولد 20 نوامبر 1970 است. او فرزند پنجم امیر امارات متحده است. لازم به ذکر است امیر کنونی ابوظبی، بن زاید آل نیهان برادر او است. وی علاوه بر باشگاه منچسترسیتی، باشگاه نیویورک سیتی در MLS آمریکا را نیز خریداری کرده است. علاوه بر مباحث اقتصادی که در ادامه ذکر شده است و مباحث ورزشی وی در شرکت های نفتی نیز صاحب سهام است. وی در سال 1993 نیز از داشنگاه امارات در رشته کارشناسی روابط بین الملل فارغ التحصیل شد.
در سپتامبر 2008 وى باشگاه منچسترسيتى را به (Abu Dhabi United Group) واگذار نمود، شركتى كه به منصور بن زايد آل نهيان و برادرش محمود تعلق دارد و يكى از عوامل اصلى و مهم مدرنيزه نمودن ابوظبى محسوب مى گردد. بلافاصله بعد از اين اتفاق مالكين جديد و عرب منچسترسيتى مبلغ 440 ميليون يورو در اين باشگاه سرمايه گذارى نمودند و تا اواسط سال 2012 اين مبلغ را تا سقف بيش از دو برابر (900 ميليون يورو) افزايش دادند. در فصل 2011/12 اين باشگاه سرانجام توانست بعد از سال 1968 براى اولين فاتح رقابت هاى ليگ برتر جزيره شود، با اين وجود تراز مالى اين باشگاه هر ساله بسيار منفى بوده و در اين موضوع تغييرى به وجود نيامده است. در واقع فوتبال بزرگترين سرگرمى شيخ منصور محسوب مى گردد و وى هيچ عبايى از انجام هزينه هاى فراوان در اين سرگرمى مفرح خود ندارد و مهمترين هدف او در اين مسئله فتح ليگ قهرمانان اروپا مى باشد.
البته مالك متمول باشگاه منچسترسيتى همواره به آنچه كه مى خواهد دست پيدا نمى كند، براى نمونه در سال 2009 وى براى جذب كاكا سوپراستار برزيلى باشگاه ميلان حاضر به پرداخت 125 ميليون يورو بود، اما در اين انتقال وى ناكام ماند. چنين موضوعى نمى بايست در خصوص كوين دى بروين اتفاق مى افتاد و به همين دليل شيخ منصور تنها با پرداخت مبلغ 75 ميليون يورو توانست اين ستاره بلژيكى را از وولفسبورگ به خدمت گيرد.
منصور مالك باشگاه منچسترسيتى در سال 1970 به عنوان يازدهمين پسر از نوزده پسر زايد بن سلطان آل نهيان بنيانگذار امارات متحده عربى به دنيا آمده و علاوه بر منچسترسيتى، باشگاه هاى فوتبال الجزيره و نيويورك سيتى نيز به وى تعلق دارند، باشگاهى كه در سال 2013 تاسيس شده و در حال حاضر ستارگان پا به سن گذاشته اى نظير فرانك لمپارد، آندره پيرلو و داويد ويا آخرين دوران فوتبال خود در آن تجربه مى نمايند.
البته شيخ منصور كه چندان علاقه اى به حضور در انظار عمومى ندارد، مبلغى بسيار بيش از آنچه براى سرگرمى خود هزينه مى نمايد به عنوان سياستمدار و صاحب شركت هاى مختلف كسب مى نمايد. وى در سال 1989 دوران دبيرستان خود را در سانتا بارباراى كاليفرنيا به پايان رسانده و بعد از آن در دانشگاه ابوظبى در رشته روابط بين الملل مشغول به تحصيل شده است. در سال 1997 وى به عنوان رئيس دفتر پدر خود، بالاترين مقام كشور امارات برگزيده شد و از سال 2009 وى پستى مشابه را نيز نزد خليفه، برادر ناتنى خود عهده دار شده است. البته وى همزمان نماينده مخصوص نخست وزير امارات نيز محسوب مى گردد.
شیخ منصور در کنار پیگیرینی و خلدون مبارک(مدیر باشکاه)
شيخ منصور همچنين رئيس شركت International Petroleum Invetstment Company یا IPIC از ابوظبی و همچنین بزرگترين سهام دار شركت انرژى ÖMV اتريش محسوب مى گردد، وى همچنين از برخى سهام شركت Daimler آلمان و همچنين برخى سهام مجموعه هاى Sky News Arabia و Virgin Galagtic نيز برخوردار است. همسر دوم شيخ منصور يكى از دختران امير دوبى مى باشد و به همين خاطر در سال 2009 وى نقشى مهم در اعطاى وامى بزرگ از سوى ابوظبى به دوبى جهت نجات اين امير نشين از بحران اقتصادى بر عهده داشته و از آن زمان همواره گمانه زنى هاى فراوانى در زمينه آنچه كه در دوبى به شيخ منصور آل نهيان تعلق دارد، به چشم خورده است.