طرفداری— بدون انگیزه رقابت، بدون وجود چیزی برای شکست دادن، بدون وجود رقیبی قدر، رقابت بیمعنی خواهد بود. اما گاهی در زندگی انسان، این رقابت جدیتر از معمول میشود و کار به مسئله مرگ و زندگی میرسد. اما یک مسئله قطعیست، ما حق تسلیم شدن بدون یک مبارزه جانانه را نداریم!
کاربران خوب، دلسوز و پیگیر طرفداری، موضوع بیماری یک از همراهان خوبمان را با ما در میان گذاشتهاند و خواستهاند تا مطلبی روحیهبخش برای او کار کنیم. از این تریبون برای سلامتی هموطن خود دعا میکنیم و اعلام میداریم که هر کار و کمکی که در توان این مجموعه باشد، برای بهبودی این عزیز، دریغ نخواهیم کرد.
تقدیم به آرین عزیز — «محمدرضا احمدی، سردبیر»
اریک آبیدال
باشگاه بارسلونا در تاریخ 15 مارس 2011 اعلام کرد که اریک آبیدال توموری در کبدش دارد و وی دو روز بعد تحت عمل جراحی قرار گرفت. به درخواست خود بازیکن، باشگاه از انتشار اطلاعات اضافی امتناع ورزید.
وی پس از درمان، در فینال لیگ قهرمانان در شب 28 مه 2011 در مقابل منچستر یونایتد 90 دقیقه بازی کرد. سپس در روز 12 مارس 2012 اعلام شد که آبیدال باید عمل پیوند کبد انجام دهد تا مشکلات باقیمانده از عمل قبل، برطرف گردند. وی 10 آوریل عمل را انجام داد و 21 مه از بیمارستان مرخص شد.
او سپس 19 مارس 2013 به میادین بازگشت و 65 دقیقه برای بارسلونای B بازی کرد. پس از آن در تاریخ 6 آوریل در برابر رئال مایورکا به جای جرارد پیکه به میدان رفت و 20 دقیقه پایانی را بازی کرد.
یوناس گوتیرز
گوتیرز در 16 سپتامبر 2014 اعلام کرد که به خاطر سرطان بیضه، تحت درمان است و تنها یک جلسه شیمی درمانی و دو ماه استراحت مانده تا بهبود یابد. وی ابتدا پس از بازی 19 مارس 2013 در برابر آرسنال احساس درد کرد. سپس عملی در اکتبر 2013 در آرژانتین انجام داد.
او سپس در تابستان 2014 دردی در کبد خود احساس کرد و پس از تورمی در سیستم لنفاوی، شیمی درمانی را آغاز کرد. تنها تعدادی از دوستان نزدیکاش، از جمله گابریل هاینتزه و همتیمیاش، کولوچینی، از وضعیت او خبر داشتند. وی در 3 نوامبر 2014 از بیمارستان مرخص شد و 4 مارس 2015 در برابر منچستر یونایتد، مجدداً به میادین بازگشت.
فرانچسکو آچربی
آچربی در تابستان 2013 به ساسولو منتقل شد و طی چکاپ پزشکی پیشفصل، مشخص شد که توموری در ناحیه بیضه دارد. وی فوراً در میلان تحت عمل جراحی قرار گرفت. پس از حذف تومور، به تمرینات بازگشت. او پس از انجام 13 بازی در فصل 2013/14 سری A، تست دوپینگاش در تاریخ 1 دسامبر 2013 مثبت اعلام شد.
وی تهمت استفاده از مواد نیروزا را تکذیب کرد و اعلام کرد که این نتیجه احتمالاً به خاطر داروهایی است که پس از جراحی مصرف میکند. پس از چکاپهای اضافی، مشخص شد که تومور بازگشته و او دچار سرطان بیضه شده است.
این دفعه او تحت شیمی درمانی قرار گرفت تا بیماریاش را درمان کند. در 15 مارس 2014، وی اعلام کرد که زندگیاش دیگر در خطر نیست و آماده است تا مجدداً فوتبال بازی کند.
خوزه فرانسیسکو مولینا
این دروازهبان، که پس از سقوط اتلتیکو به دپورتیوو لا کرونیا پیوست، در تاریخ 14 اکتبر 2002 اعلام کرد که دچار سرطان بیضه شده است و باید به خاطر این بیماری، تحت عمل جراحی قرار بگیرد. وی قسمت عمده فصل 2002/03 را از دست داد اما در نهایت از این بیماری رهایی یافت و به بازی کردن ادامه داد.
الن استابز
بازیکن سابق بولتون واندررز، اورتون و سلتیک در دو مقطع سرطان را شکست داد. وی ابتدا در سال 1999، زمانی که برای سلتیک بازی میکرد، دچار سرطان بیضه شد و از پس آن برآمد. سپس دو سال بعد، یک اسکن معمولی برای بررسی وضعیت جسمانیاش، توموری در پایه ستون فقراتاش را نمایان ساخت. او باز هم جنگید و پس از درمان، 150 بازی دیگر برای اورتون، ساندرلند و دربی کانتی انجام داد.
نیل هریس
بیماری سرطان بیضه مهاجم سابق میلوال در سال 2001 مشخص شد. این اسطوره باشگاه میلوال پس از دریافت عملیات جراحی و همچنین مراقبتهای بسیار شدید، یک سال بعد مجدداً توانست به میادین بازگردد. وی یک خیریه در راه مبارزه با سرطان تأسیس کرده است.
مت دوک
دوک در زمان بازی برای هال سیتی در سال 2008، عملی انجام داد تا توموری را از ناحیه بیضه حذف کند. این دروازهبان دو ماه بعد به ترکیب تیم بازگشت و در سالهای بعد برای بردفورد سیتی و نورثمپتون تاون بازی کرد.
جیسون کاندی
مدافع سابق تاتنهام و چلسی نیز سرطان بیضهاش را درمان کرد و به بازی ادامه داد. وی در سال 1997 به این بیماری دچار شد و توانست پس از طی دوران درمان، به بازی ادامه دهد.
جان هارتسون
مهاجم سابق آرسنال، وست هم یونایتد و سلتیک نیز با سرطان بیضه جنگید. وی در سال 2009، پس از بازنشستگی از فوتبال، از بیماریاش مطلع شد و تحت شیمی درمانی قرار گرفت. خوشبختانه درمان او موفقیتآمیز بود.
همیشه در زندگی با موانعی روبهرو خواهیم شد. همیشه لحظاتی خواهند رسید که مجبور شویم با زندگی، یا بهتر است بگویم برای زندگی، بجنگیم. مواجهه با بیماریهایی مثل سرطان، از همین دست است. از همین نوع مصائب و سختیها.
در این لحظات است که باید بجنگیم و بکوشیم برای زندگی، برای زیستن. باید برای ماندن و بقایمان تلاش کنیم و هرگز از امید خداوند ناامید نشویم، چرا که پروردگار میفرماید:
«لا تَقنَطوا مِن رَحمَةِ الله.»
آرین عزیز، تیم طرفداری برای تو آرزوی قدرتمند بودن دارد. آرزوی جنگیدن برای ماندن و از خداوند میخواهد که بتوانی از پس این مانع بزرگ اما برداشتنی برآیی و به زندگیات ادامه دهی، چرا که تو لایق زیستنی.
بجنگ و قوی باش! — «مجموعه طرفداری»