طرفداری- بازی پرسپولیس و لخویا هر بار که تشنجی شکل می گرفت طرفداران پرسپولیس با تک بیتی رکیک و البته نژادپرستانه از خجالت بازیکنان لخویا در می آمدند. البته پخش شبکه صدای آن را کم می کرد. نه به خاطر محتوای نژادپرستانه ی آن که به خاطر رکیک بودن آن. البته این عبارات و شعارها مختص طرفداران پرسپولیس نیست و سال ها ست از طرفدران فوتبال چه در رده ی ملی و چه در رده ی باشگاهی مقابل تیم های عربی شنیده می شود. ای اف سی با اینکه بارها به محتوای شعارهای نژادپرستانه اشاره کرده است اما به خاطر پتانسیل هواداری کشور ایران از کنار آن عبور می کند و قید محرومیت و جریمه را می زند.
- کرار در بازی با سایپا به خاطر اعتراض به داور دو بار پشت سر هم کارت زرد می گیرد و از زمین اخراج می شود. داور و ناظر بازی هیچ گزارشی مبنی بر فحاشی و رفتار سوء از کرار گزارش نمی کنند اما به فاصله ی اندکی از دو بازی محروم می شود. و ماده ای که او بر اساس آن محروم شده ماده ای است که به " مصاحبه " علیه داور می گردد. باشگاه استقلال درخواست تجدید نظر می کند و برخلاف قوانین فیفا و حتی حقوق بین الملل حکم از دو جلسه به سه جلسه تشدید می شود. البته بعد از تعلیق شبانه ی حکم قبلی که آن هم خلاف قوانین بود و در حقیقت به خاطر شرایط حاکم بر آن بازی و سفر شبانه ی کرار به تبریز و بی اثر شدن حضور کرار، یک جلسه محرومیت دیگر هم باید به ماجرا اضافه کرد.
زمانی می توان به ناعادلانه بودن و البته تبعیض آمیز بودن این احکام پی برد که چند روز پیش کمیته انضباطی حکم خود را در مورد پورعلی گنجی و باشگاه های خاطی صادر کرد. پورعلی گنجی به خاطر حمله به داور و پس زدن او و همین طور فحاشی (طوری که مربیان نفت تهران جلوی دهانش را گرفته بودند) تنها یک جلسه محروم می شود و یکی از باشگاه های شهرستانی که در فحاشی به داور مسئولان فدراسیون و بازیکنان حریف ید طولایی دارد پانصد هزار تومان جریمه می شود. اگر بخواهیم منصف و ادیب باشیم این احکام در مقایسه با حکم کرار بدیع و نمکین است.
- بعد از این ماجرا کرار با یکی از خبرگزاری ها مصاحبه ای می کند و در آن می گوید " مسئولان فدراسیون مرا مسخره کرده اند ". خبرگزاری با زیرکی و شیطنت تیتر می زند " کار فدراسیون مسخره است " البته در یک کلاغ چهل کلاغ به این می رسد که " فوتبال ایران مسخره است ". البته اگر کرار عبارت دوم را هم به کار برده بود چون عرب است و کلمه ی " مسخره " در زبان آن ها معنای متفاوتی با اصطلاح عامیانه در میان ما دارد باز هم ایرادی به او وارد نبود. این جملات جوری کنار هم قرار گرفته اند تا احساسات و عواطف ایرانی آریایی را برانگیخته کنند و بر او بتازانند.
متناقض گویی ها که بیشتر از آن که اصول گرایانه باشد نژاد پرستانه است. محمود خردبین او را اخراج می کند، مجتبی محرمی که بارها محروم شده و بارها علیه مسئولین فدراسیون در زمان بازیگری مصاحبه کرده از سوء رفتار کرار می گوید و امیر قلعه را به چالش پر و بال دعوت می کند تا کرار را اخراج کند و...
- کرار وقتی در فوتبال ایران بازی می کند می تواند در مورد رییس فدراسیون فوتبال ایران، جریمه های کمیته ی انضباطی و تصمیماتی که برای او گرفته می شود صحبت کند. بسیاری از بازیکنان و مربیان خارجی در لیگ های انگلیس و ایتالیا و اسپانیا سخنان تندتری از کرار علیه فدراسیون فوتبال آن کشور می گویند و بازخواست نمی شوند. جالب اینکه این حساسیت در مورد حرف های مربی تیم ملی وجود ندارد و او حق دارد در مورد همه چیز اظهار نظر کند و آن ها را زیر سوال ببرد. شاید چیزی را ازدرون پذیرفته ایم که کیروش از نژاد برتر است. و ما هم از کرارها برتریم.
- امیرالمومنین در نامه ای به مالک اشتر می فرماید:
" دل خویش را جایگاه رحمت و مهر و لطف برای مردم قرار بده و همچون جانوری درّنده بر ایشان مباش، که خوردنشان را غنیمت بشماری؛ زیرا آنان دو دستهاند یا در دینِ تو، با تو برادرند و یا در آفرینش، با تو برابر "